Oavsett om du tar smutsiga kläder ur garderoben, tittar på en film i soffan, tar en omfattande dusch, tvättar händerna eller använder sängen för att sova – det finns knappast en möbel i ett hushåll som inte används dag in och dag ut som inte får damm, smulor och annan smuts under dagen. Förutom de praktiska användarna vill alla också ha rena möbler, eftersom de ser bättre ut, skyddar mot sjukdomar eller ger en betydande värdeökning vid en senare försäljning om det tas hand om dem.
Regelbunden rengöring bör därför inte saknas. För proffs är denna typ av rengöring en av de grundläggande typerna och kallas ofta underhållsrengöring.

Detta skiljer en underhållsrengöring

Till skillnad från en grundläggande rengöring, som endast görs en gång om året, kännetecknas underhållsrengöringen av dess regelbundenhet. Om du till exempel bor i Stockholm och sällan har tid att hålla din lägenhet ren, bör du helt enkelt ta reda på om underhållsrengöring. Det trevliga med rengöring av underhåll av en professionell är att han svarar på kundens speciella önskemål. Här kan kunden bestämma vilket rum som ska rengöras, vid vilka tidpunkter rengöring är nödvändig eller om speciella vårdprodukter krävs för vissa möbler. Detta kan vara en stor fördel, särskilt för kunder med ett upptaget schema, eftersom de kan ordna sin underhållsrengöring enligt sina egna önskemål och flexibla tider.

De typiska rengöringsfälten

När det gäller alla typer av rengöring har underhållsrengöring i Stockholm eller någon annanstans sina typiska uppgifter. Dessa inkluderar dammsugning, borttagning av sopor, rengöring av sanitetsrum, torrt och vått underhåll av golv, laminat eller plattor, rengöring av tak och väggar genom att ta bort smuts, spindelnät och andra fläckar, torka hyllor, skåp och arbetsytor, rengöring av lampor och värmare, städning av köket eller till och med grundligt underhåll av kontorsutrustning i privata arbetsrum eller i företag. Miljövänliga processer används alltid.

Kostnaden för regelbunden rengöring

Underhållsstädning erbjuds naturligtvis också av otaliga städföretag i Stockholm. Förutom individuella önskemål spelar priset på underhållsrengöring naturligtvis också en enorm roll. Här är några punkter att vara särskilt uppmärksamma på. I allmänhet kan man säga att timpriset för underhållsstädning är mellan 180 till 250 kronor. Om det är betydligt lägre när man jämför jämförelserna är det bättre att avstå från att göra det, eftersom det då kan vara att denna underhållsrengöring görs dåligt och du måste omarbeta dig själv.

Vilket timpris för underhållsrengöring som beror i slutet beror bland annat på vad som ska rengöras exakt, hur ofta underhållsrengöring är nödvändig och hur stor byggnaden är. Dessutom måste vissa andra saker klargöras innan rengöring av underhåll påbörjas, varför rengöringsföretag bör inkludera en gratis inspektion på plats i sina erbjudanden, så att du kan få en uppfattning om situationen i förväg. Under denna konversation bör det också klargöras vilka golv som ska rengöras och om kök, badrum, hiss, fönster eller trappa också bör beaktas för underhållsrengöring. Alla dessa rum kan kräva specialvårdsprodukter som kan ha en märkbar prispåverkan. Sist men inte minst kan avståndet mellan hem och städföretag och mottagandet av en nyckel också spela en viktig roll i kostnaderna för underhållsrengöring.

Kontakta oss som din städfirma i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *