Tips och tricks för att städa din lägenhet under Corona

Det måste vara rent: Den hyrda lägenheten måste överlämnas till nästa hyresgäst i rent skick. Detta fungerar dock inte alltid på egen hand – och naturligtvis hjälper vi dig gärna med att städa lägenheten med en köpesgaranti. Och detta också i tider av Corona, eftersom rengöring vid flytt är särskilt viktigt i tider av denna kris.

Flytta i tider av Corona

Corona har stoppat många planer. Ändå flyttar många fortfarande till en ny lägenhet. En flytt inkluderar naturligtvis noggrann rengöring av lägenheten, eftersom lägenheten ska överlämnas till nästa hyresgäst i finaste skick. Trots pandemin kan rengöring och borttagning utföras oförändrad. Det är dock lämpligt att undvika kontakt med andra människor här så mycket som möjligt. Som städfirma hjälper vi dig gärna i detta sammanhang, för vi vet exakt vad som är viktigt när du städar en lägenhet. Vi är ditt städföretag i Stockholm, det bästa valet.

Corona har dock inte lämnat oss spårlösta. Pandemin ger oss nya utmaningar: Hur undviker vi direktkontakt med våra kunder när en rundtur i lägenheten som ska rengöras faktiskt ingår i standardprogrammet? Om vi innan coronakrisen genomförde ett besök i respektive lägenhet före varje städning för att kunna göra ett motsvarande erbjudande gör vi nu till stor våra jobb utan den delen. När allt kommer omkring är hälsan hos våra kunder och anställda viktigt för oss. Det är därför vi nu erbjuder dig en telefonkonsult där du får ett icke-bindande erbjudande.

Hur fungerar en granskning av lägenheten på distans?

Håll avstånd – det är namnet på det nya mantrat. Detta är dock lättare sagt än gjort när du tittar på en lägenhet. Men det finns alltid en väg ut. I det här fallet har vi beslutat att erbjuda sightseeing på avstånd under Corona. Istället för att inspektera lägenheten innan vi städar lägenheten ber vi våra kunder om information per telefon. Det första steget är att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats. Baserat på informationen om din lägenhet kan vi redan få en uppfattning om omfattningen av arbetet som krävs för att städa din lägenhet eller ditt hus ordentligt.
Vi utvärderar din information och kontaktar dig omedelbart. I ett telefonsamtal försöker vi diskutera viktiga punkter och avlägsna oklarheter. På detta sätt kan vi anpassa oss till situationen i förväg och veta exakt vad vi kan förvänta oss när vi städar lägenheten på plats.

Det här är viktigt när du rengör en lägenhet

För att vi ska kunna erbjuda dig och genomföra en grundlig rengöring av lägenheten behöver vi viktig information om din lägenhet. Var så exakt som möjligt med din information, för ju mer vi vet om din situation desto lättare är det för oss att beräkna kostnaden för städning av din lägenhet.

När det gäller städning i hemmet spelar storleken på din fastighet en avgörande roll. Du bör inte bara ange antalet rum utan också ytan i kvadratmeter. Kom ihåg att källaren och vinden också tillhör lägenheten och därför måste rengöras ordentligt innan du flyttar. Det är en fördel om du också kan ge mer detaljerad information om källaren eller vinden. Har din lägenhet en terrass eller balkong? Några fler kvadratmeter läggs till omedelbart. Garaget kan också behöva rengöras. Lämna inte något utrymme i dina detaljer och gå in på detaljer om speciella egenskaper.

Anlita oss som din städfirma i Stockholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *