Städning är inte bara rengöring. Det finns skillnader här. Det finns vissa rengöringsjobb som görs dagligen, varje vecka eller mycket regelbundet, men det finns också rengöringsjobb som endast utförs med större intervall. Rengöringsarbete som endast utförs med större intervall är en del av den så kallade grundstädningen. I motsats till detta är underhållsrengöring, som är rengöringsarbeten som är schemalagda mycket regelbundet, ofta även dagligen eller varje vecka.

Definition och innehåll av en grundläggande rengöring

Experter från städbranschen förstår en grundstädning som en särskilt grundlig och omfattande rengöring av privata rum eller affärslokaler. Här rengörs alla hörn och nischer, all envis smuts tas bort, som annars får liten uppmärksamhet.
Denna rengöring sker endast med längre intervaller. Det är ofta ett bra komplement till rengöring av underhåll. Grundstädning inkluderar följande områden och rengöringsarbete:

– Rengöring av fönster inklusive ramar
– Rengöring av golv inklusive lister
– Rengöring av dörrar inklusive dörrkarmar
– Rengöring av radiatorer, brytare och uttag
– Rengöring av fönsterbrädor på insidan och utsidan
– Grundlig rengöring av badrum och sanitetsanläggningar
– Matstädning och klädstädning

Förutom detta rengöringsarbete kan grundläggande rengöring också innehålla andra aspekter och poäng. Här beror det på de individuella önskemål och villkor.

Professionellt rengöringsföretag

En grundläggande rengöring kan naturligtvis göras själv. Om du inte har tid här, eller om du inte längre kan göra det fysiskt, kan du också hyra en professionell städfirma i Stockholm och på alla andra platser i Sverige. Ett städföretag från Stockholm kan också hyras för grundstädning i kommersiella lokaler. Vilket alternativ eller variant är det bättre bör alltid vara ett individuellt beslut.

Arbetar med ett städföretag

Ett professionellt städföretag vet mycket om grundläggande rengöring. Det finns specialister för de enskilda rengöringsuppgifterna som ingår i denna rengöring. Med nödvändig kunskap, men också med rätt rengöringsmedel och redskap, kommer experterna att arbeta här. Det är en enskild fråga vilket arbete som ska utföras som en del av en grundläggande rengöring. Å ena sidan beror det naturligtvis på vad ett städföretag erbjuder när det gäller service. Å andra sidan beror det också på vad kunderna förstår med grundläggande rengöring och vad de vill ha i detalj.

Vem som helst ett professionellt rengöringsföretag vill beställa, det finns olika sätt att hitta rätt tjänsteleverantör för grundläggande rengöring. Internet erbjuder en bra plattform här för att hitta lämpliga företag. Men du kan också fråga bland vänner och bekanta om någon kan rekommendera ett motsvarande företag. Många företag annonserar också, så att du också kan hitta lämplig specialistpersonal för grundläggande rengöring. När ett lämpligt städföretag har hittats för grundstädning är det viktigt att i förväg klargöra vad du vill och vad motsvarande tjänster kommer att kosta. Om det finns tydliga förhållanden i förväg kan resultatet bara bli bra. Företaget vet vad kunden vill och föreställer sig, och kunden vet vad företaget kan göra och till vilket pris. Med hjälp av grundläggande rengöring kan en frisk vind blåsa genom rummen.

Anställ oss som din städfirma i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *