STÄDFIRMA Berlin

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med?

Hos FÖRETAGET kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Stockholm idag!

Städfirma Berlin

Allt fler människor i Berlin inser de många fördelarna med att anlita städfirma. På FÖRETAGET får vi regelbundet nya förfrågningar från såväl privatpersoner som företag och organisationer. Varje år utför vår städfirma i Berlin olika städtjänster för mängder av
människor i staden.

Vill du bli en av dem?

FÖRETAGET – Experter på städning!

Välkommen till FÖRETAGET! Vi vågar påstå att vi tillhör de absolut mest erfarna och kompetenta städfirmorna i Berlin.Hos oss är du välkommen om du representerar ett företag (litet som stort) som behöver hjälp med exempelvis regelbunden kontorsstädning. Du är precis lika välkommen om du
representerar dig själv som privatperson och vill ha regelbunden hemstädning. Samma välkomnande ska du känna om du behöver storstädning, flyttstädning, fönsterputsning eller vad det än gäller. Kort och gott: Företaget är en städfirma i Berlin för alla!

Kontakta oss redan idag för att boka tid för ett kostnadsfritt möte. Under mötet får du berätta vilken typ av städservice som just du skulle behöva. Vi presenterar de olika lösningarna som vår städfirma i Berlin levererar, och ger ett kostnadsfritt prisförslag efter mötet.

Enkla samarbeten

Vi är lätta att arbeta med. Såväl information om arbetet som kontakt med personal är tydlig.

LÅGA PRISER

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla de olika städtjänster som vi utför. 

Miljötänk

Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga medel för att reducera vår klimatpåverkan. 

Så fungerar vi!

Som kund hos FÖRETAGET kan du räkna med kvalitet i alla led. För att kunna vara en ledande städfirma i Stockholm, med Sveriges största konkurrens, behövs mer än bra utförande. Förutom att vi levererar städservice av högsta klass ser vi också vår relation med kund som helt avgörande.

Kompetens och utveckling

Proffsen på vår städfirma har levererat resultat till invånarna i Stockholm under många år. All ny personal i vår ständigt växande styrka får genomgå den utbildning som krävs för att kunna leverera den kvalitet vi vill leverera. Dessutom ser vi till att regelbundet ta åt oss nya tekniker och verktyg på marknaden för städning. Utbildning och fortbildning går hand i hand på vår städfirma i Stockholm.

Kundrelation och service

Som kund hos oss på FÖRETAGET kan du alltid räkna med att vi finns tillgängliga. Vi ser dessutom till att alltid ge en tydlig och oföränderlig prisbild så att du inte får några överraskningar.

Behöver du hjälp med att städa din lägenhet?

Detta erbjuder vi!

Vad behöver just du hjälp med? I vårt stora utbud av tjänster hittar du mängder av olika typer av städning som FÖRETAGET erbjuder.

Städfirma i Stockholm för privatpersoner

Är du trött på att jämt och ständigt städa där hemma? Slipp städångesten genom att anlita vår städfirma i Stockholm. Läs mer om våra tjänster för privatpersoner nedan.

RUT-avdrag!

Glöm inte att du, som privatperson, har rätt till RUT-avdrag på de flesta städtjänster. Detta avdrag gör att du kan dra av upp till 50% av den totala arbetskostnaden. Som kund hos vår städfirma i Stockholm behöver du inte ordna med något gällande RUT själv. Vi fixar
pappersarbetet!

Tjänsteutbud

Är det dags för flytt? Stundar julen och du vill få det extra rent hemma? Eller vill du kanske anlita vår städfirma i Stockholm för regelbunden städning? 

Läs mer om våra tjänster nedan och berätta sedan vad just du vill ha!

Städning i hemmet

Detta är en av våra vanligaste tjänster. Vår städfirma i Stockholm hjälper varje år mängder av privatpersoner som inte vill, kan eller orkar städa i hemmet.

Regelbundenhet

Vilket intervall passar dig? För vissa personer räcker besök varannan vecka. För andra krävs betydligt tätare besök från oss på FÖRETAGET. Oavsett vilket intervall du behöver så anpassar vi oss efter dina behov.

Extra service

Vi tycker att alla har rätt till ett rent och fint hem. Tyvärr har inte alla möjlighet att själva skaffa sig ett sådant. På FÖRETAGET erbjuder vi därför tilläggstjänster för privatpersoner. Om man önskar kan proffsen från vår städfirma i Stockholm hjälpa till med allt ifrån tvättning till trädgårdsarbete och snöskottning.

Storstädning

Ibland vill man bara ha det där extra när det kommer till städning. Ett hem där minsta lilla kvadratcentimeter av bostaden är ren. Kontakta vår städfirma i Stockholm för storstädning idag!

Städning inför flytt

Tillhör du de många svenskar som just nu står inför en flytt? Då delar du säkert de flestas åsikt om att man hellre koncentrerar sig på den nya bostaden! Med hjälp av vår städfirma i Stockholm slipper du städningen av den gamla bostaden. Den biten fixar vi!

STÄDFIRMAN I STOCKHOLM

Vill du komma i kontakt med oss för konsultation gällande badrumsrenovering i Stockholm?

 

AdobeStock_207143225_Preview

Städfirma i Stockholm för företag

Många av de kunder som vår städfirma i Stockholm hjälper är företag, organisationer och föreningar. Dessa tjänster kan vara utformade på väldigt olika sätt givet organisationens lokaler och förutsättningar.

kontor

Det sägs att man kan prestera flera gånger bättre om arbetsplatsen är trivsam. En viktig del av trivseln är naturligtvis renligheten. Med kontorsstädning från vår städfirma ser vi till att Stockholms arbetsplatser hålls rena och fina

trapphus

Denna tjänst är särskilt vanlig bland bostadsrättsföreningar. Trapphus tenderar att dra åt sig mycket skräp och smuts. Vår städfirma håller Stockholms trapphus rena genom regelbunden städning!

fönsterputsning

Ser världen utanför fönstret lite tråkig och grå ut? Skyll inte på världen – Skyll på fönstret och gör sedan något åt saken! Kontakta FÖRETAGET för våra tjänster inom fönsterputs. Vår städfirma hjälper varje år mängder av företag att hålla rent rutorna.

Kontakta oss!

Har du fått informationen som du behöver om vår städfirma i Stockholm? Vänligen kontakta FÖRETAGET på TELEFONNUMMER eller MAILADRESS för att boka tid! Har du inte fått all information som du behöver om vår städfirma i Stockholm? Kontakta oss då på TELEFONNUMMER eller MAILADRESS så berättar vi mer!

På återhörande!

Städhjälp?

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Här finns vi!