Städfirma Madrid

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med?

Hos FÖRETAGET kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Madrid idag!

Städfirma i Madrid

Allt fler människor i Madrid inser de många fördelarna med att anlita städfirma. På FÖRETAGET får vi regelbundet nya förfrågningar från såväl privatpersoner som företag och organisationer. Varje år utför vår städfirma i Madrid olika städtjänster för mängder av människor i staden.

Vill du bli en av dem?

FÖRETAGET – Experter på städning!

Välkommen till FÖRETAGET! Vi vågar påstå att vi tillhör de absolut mest erfarna och kompetenta städfirmorna i Madrid. Hos oss är du välkommen om du representerar ett företag (litet som stort) som behöver hjälp med exempelvis regelbunden kontorsstädning. Du är precis lika välkommen om du representerar dig själv som privatperson och vill ha regelbunden hemstädning. Samma välkomnande ska du känna om du behöver storstädning, flyttstädning, fönsterputsning eller vad det än gäller. Kort och gott: Företaget är en städfirma i Madrid för alla!

Kontakta oss redan idag för att boka tid för ett kostnadsfritt möte. Under mötet får du berätta vilken typ av städservice som just du skulle behöva. Vi presenterar de olika lösningarna som vår städfirma i Madrid levererar, och ger ett kostnadsfritt prisförslag efter mötet.

Klockren kommunikation

Vi är lätta att arbeta med. Såväl information om arbetet som kontakt med personal är tydlig.

LÅGA PRISER

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla de olika städtjänster som vi utför. 

Miljötänk

Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga medel för att reducera vår klimatpåverkan. 

Vår städfirma i Madrid

För att vara och förbli en högpresterande städfirma i Madrid med konstant inflöde av nya kunder behövs kvalitet. Detta gäller inte bara kvalitet i själva yrkesutövandet, utan också kvalitet vad gäller kundbemötande. Hos FÖRETAGETS städfirma i Madrid bygger verksamheten på en rad kvaliteter som vi gärna stoltserar med.

Hög kompetens

Man kommer förstås ingen vart utan att vara proffs på sitt område. Detta är såklart inte unikt för städfirmor i Madrid, utan gäller alla branscher och alla organisationer. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och utbildar och fortbildar ständigt all personal så att vår service håller måttet.

Många år i branschen

Erfarenhet är förstås inte allt, men man kommer trots allt långt på att ha en rejäl dos av det. FÖRETAGET är en städfirma i Madrid med många års erfarenhet av branschen. Vi vet vad som krävs för att kunna göra ett bra jobb, och vi gör det dagligen!

God kunddialog

Sist men inte minst så vill vi slå ett slag för vikten av goda kundrelationer. Dialogen med kunderna till vår städfirma i Madrid är i stort sett lika viktig som själva städningen. På FÖRETAGET tror vi på transparens i samarbetet. Vi ger alltid tydliga uppgifter om pris och omfattning för våra arbeten. Dessutom ser vi det som en självklarhet att alltid vara tillgängliga för kundens frågor och funderingar. 

Behöver du hjälp med att städa din lägenhet?

Tjänster

Hjärtat av vår verksamhet som städfirma i Madrid är förstås vårt tjänsteutbud. Nedan hittar du alla de tjänster inom städning som vi erbjuder. FÖRETAGET arbetar både med företagskunder och privatkunder. Vi levererar städtjänster till alltifrån stora kontorskomplex till mindre privata lägenheter.

Vi har sagt det förr och vi kommer att säga det igen: Alla är välkomna till vår städfirma i Madrid! 

Privatkund

En stor del av vår verksamhet handlar om att vi agerar städfirma för privatpersoner i Madrid. Nedan finner du de vanligaste tjänsterna som vi utför. Vi tar däremot gärna emot dina önskemål om du behöver hjälp med någon särskild typ av städning som inte täcks nedan.

Vi har sagt det förr och vi kommer att säga det igen: Alla är välkomna till vår städfirma i Madrid! 

Standard hemstädning

Regelbunden hemstädning blir vanligare och vanligare hos privatpersoner. Genom att anlita en professionell städfirma i Madrid kan du få tid för annat. När du tar hjälp av FÖRETAGET bestäms ett intervall utifrån vilka behov som just du har.

Storstädning

Regelbunden hemstädning blir vanligare och vanligare hos privatpersoner. Genom att anlita en professionell städfirma i Madrid kan du få tid för annat. När du tar hjälp av FÖRETAGET bestäms ett intervall utifrån vilka behov som just du har.

Flyttstädning

När du ska flytta från en bostad till en annan vill du säkerligen fokusera på den nya bostaden så mycket som möjligt. Flyttstädning är en sådan uppgift som sätter käppar i hjulet för detta. Därför är det en god idé för dig som ska flytta att anlita vår städfirma i Madrid. FÖRETAGET gör att du kan koncentrera dig på ditt nya hem och lämna städningen av det gamla till proffsen.

STÄDFIRMAN I STOCKHOLM

Vill du komma i kontakt med oss för konsultation gällande städning i Stockholm?

AdobeStock_207143225_Preview

Företagskund

Ett bra utfört jobb hänger till stor del på att man trivs i sin arbetsmiljö. En trivsam arbetsmiljö uppnås, i sin tur, av att man sköter renligheten på arbetsplatsen. Med en professionell städfirma i Madrid som hjälp kan du räkna med både ökad trivsel och, i förlängningen, större arbetsprestationer.

KONTORSSTÄDNING​

Kontorsstädning är den vanligaste tjänsten som vi på FÖRETAGET levererar till företagskunder. Det finns mängder av kontor i staden som regelbundet behöver städning. Dessa miljöer har nämligen en otäck förmåga att samla på sig skräp, damm och smuts väldigt fort. Ju fler människor, desto mer smuts – Ju mer smuts, desto större behov av städfirma i Madrid!

Skolstädning

Barn och ungdomar är på många sätt fantastiska, men det vore en lögn att säga att miljöerna de vistas i är de som smutsas ner minst. Skollokaler i Madrid tillhör de fastigheter som är i allra störst behov av städfirma. FÖRETAGET är just en städfirma i Madrid vars tjänster kan se till att även skolan blir en trivsam plats.  

ÖVRIG FASTIGHETSSTÄDNING​

Vår städfirma i Madrid utför städtjänster för olika typer av företag, organisationer och föreningar. Däribland sjukhus, vårdinrättningar, föreningslokaler, bostadsrättsföreningar och trapphus. Om du vill ha mer information om hur vår städfirma i Madrid kan hjälpa just ditt företag 

RUT-avdrag

Du vet väl att du, som privatkund hos en städfirma i Madrid, kan nyttja RUT-avdraget? RUT gör nämligen att du kan dra av en viss del av arbetskostnaden som du annars hade betalat. Om du vill nyttja avdraget när du tar hjälp av oss på FÖRETAGET sköter vi all kommunikation med Skatteverket.

Kontakta oss!

Har du inte fått all information som du behöver om vår städfirma i Stockholm? Kontakta oss då på mail eller telefon så berättar vi mer!

På återhörande!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.